دستور پخت

آموزش پخت شیرینی کنجدی

رفیق من سلام...

به بخش آموزش پخت شیرینی کنجدی خوش اومدی.

 

این شیرینی هم مقویه، هم خیلی خوشمزه س و هم اینکه یه شیرینی بدون شکر اما شیرینه.

پختش هم خیلی راحت و بدون دردسره.

خب،

بریم که شروع کنیم

مواد لازم:

.کنجد*

.پودر نارگیل*

.مغز گردو

.مغز بادام زمینی

.شیره انگور یا چهارشیره*

.عسل*

.ارده*

.مغز پسته*

.مغز تخمه آفتابگردان

.مغز بادام

 

نکته:استفاده از موارد ستاره دار برای تهیه الزامیه، بقیه موارد رو هم بهتره که استفاده کنید.

 

 

 

مرحله اول) 10 قاشق غذاخوری کنجد رو توی ماهیتابه یا قابلمه بریزید.

شعله رو روشن کنید و درجه حرارت رو پایین تنظیم کنید. کنجد رو به مدت 10 دقیقه به هم بزنید یا اصطلاحا تفت بدید.

 

مرحله دوم) در همین حین، 10 تکه مغز گردو و 4 قاشق مفز بادام زمینی رو بکوبید. مواظب باشید خیلی خورد نشن. و به کنجد اضافه کنید

بعد از اون، شعله رو روی پایین ترین حد ممکن تنظیم کنید.

 

مرحله سوم) 4 قاشق غذاخوری پودر نارگیل رو به ماهیتابه اضافه کنید

و ترکیب رو به هم بزنید.

 

مرحله چهارم) 2 قاشق غذاخوری شیره انگور یا چهارشیره رو به ترکیبتون اضافه کنید.

همچنین 2 قاشق عسل و 2 قاشق ارده

حالا خوب این مخلوط رو هم بزنید.

 

مرحله پنجم) شعله رو خاموش کنید. یک پلاستیک فریزر رو پاره کنید و کف سینی پهن کنید تا کامل فضای سینی رو بپوشونه

مواد رو که کاملا مخلوط کردید، داخل سینی بریزید.

مرحله ششم) با غلتک کوچیک یا گوشت کوب، مواد رو کامل و یکنواخت تو فضای سینی پخش کنید.

 

 

مرحله هفتم) 10 عدد مغز بادام، دو قاشق مغز تخمه آفتابگردان و دو قاشق مفز پسته رو روی سینی بریزید.

با غلتک یا گوشت کوب یا... به مغزها ضربه بزنید تا خوب بین مواد جا بگیرن.

 

 

مرحله آخر) سینی رو داخل یخچال بزارید.به مدت 60 دقیقه.

شیرینیتون آماده ست

نوش جان...

2 نظر در “آموزش پخت شیرینی کنجدی

  1. کاربر سایت گفت:

    بر خلاف انتظار خیلی خوشمزه شد 😋
    ممنون😍

    1. سید علی خدایی گفت:

      نوش جان…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *