دستور پخت آموزش پخت شیرینی کنجدی 29 ژانویه, 2025 ارسال شده توسط سید علی خدایی 15 مارس رفیق من سلام...به بخش آموزش پخت شیرینی کنجدی خوش اومدی. مواد لازم:.کنجد*.پودر نارگیل*.مغز گردو.مغز بادام زمینی.شیره انگور یا چهارشیره*.عسل*.ارده*.مغز پسته*.مغز تخمه آفتابگردان.مغز بادام نکته:استفاده از موارد ستاره دار برای تهیه الزامیه، بقیه موارد رو هم بهتره که استفاده کنید. مرحله اول) 10 قاشق غذاخوری کنجد رو کف ماهیتابه یا قابلمه بریزید.شعله رو روشن کنید و درجه حرارت رو پایین تنظیم کنید. کنجد رو به مدت 10 تا 15 دقیقه به هم بزنید یا اصطلاحا تفت بدید. مرحله دوم) در همین حین، 10 تکه مغز گردو و 4 قاشق مفز بادام زمینی رو بکوبید. مواظب باشید خیلی خورد نشن. و به کنجد اضافه کنید.بعد از اون، شعله رو روی پایین ترین حد ممکن تنظیم کنید. مرحله سوم) 4 قاشق غذاخوری پودر نارگیل رو به ماهیتابه اضافه می کنیدو ترکیب رو مخلوط میکنید و هم میزنید. مرحله چهارم) 2 قاشق غذاخوری شیره انگور یا چهارشیره رو به ترکیبتون اضافه کنید.همچنین 2 قاشق عسل و 2 قاشق اردهحالا خوب این مخلوط رو هم بزنید. مرحله پنجم) شعله رو خاموش کنید. یک پلاستیک فریزر تمیز رو کف سینی پهن کنید تا کامل فضای سینی رو بپوشونه.مواد رو که خوب مخلوط کردید، داخل سینی بریزید. مرحله ششم) با غلتک کوچیک یا گوشت کوب، مواد رو کامل و یکنواخت تو فضای کف سینی پخش کنید. مرحله هفتم) 10 عدد مغز بادام، دو قاشق مغز تخمه آفتابگردان و دو قاشق مفز پسته رو روی سینی بریزید.با غلتک یا گوشت کوب یا... به مغزها ضربه بزنید تا خوب بین مواد جا بگیرن. مرحله آخر) سینی رو داخل یخچال بزارید. به مدت 60 دقیقه.شیرینیتون آماده ست.میتونید به هر حالت و اندازه ای که دوست دارید برش بزنید. نوش جان...
بر خلاف انتظار خیلی خوشمزه شد 😋
ممنون😍
نوش جان…